Lukijoiden suosituksia

“Koskaan aiemmin ei kestävää liiketoimintaa ole kuvattu näin laajasti, monipuolisesti, hauskasti ja konkreettisesti uutta luoden. Parhaimmillaan hyvä taloudellinen tulos, kestävä kehitys ja ihmisten hyvinvointi muodostavat tulevaisuudessa toimivan yhdistelmän. Oletpa yritysjohtaja, yrittäjä tai muu vaikuttaja, löydät tästä kirjasta uusia ajatuksia liiketoimintaasi.”

Helena Åhman, hallituksen puheenjohtaja, Hunting Minds Oy, Suomen parhaan bisneskirjan kirjoittaja vuonna 2012, Ekonomiliitto

 

“Vihreä Aalto on yhtä cleantech-tarinoiden inspiroivaa ilotulitusta. Elämme vihreässä murroksessa, tietoisuutemme ympäristöasioiden tärkeydestä on jo niin korkea, että jokainen menestyvä yritys ei vain joudu huomioimaan ympäristöasioita liiketoiminnassaan, mutta kokonaan kyseenalaistamaan toimintansa, jos jättää huomioimatta.Kirjassa on lukuisia esimerkkejä siitä kuinka maailman parhaat yritykset kuten General Electric tai Kone näyttävät esimerkkiä kunnianhimoisille visioillaan ja integroimalla cleantechin bisneksensä ytimeen. Tommi ja Johanna havainnollistavat hyvin vihreän bisneksen uudet draiverit ja antavat kasan pelimerkkejä oman menestystarinan rakentamiseen. Suosittelen kirjaa kaikille startup yrittäjistä isojen pörssiyritysten johtajiin. Nyt on aika aidoille, isoille missioille. Maltan tuskin odottaa kenestä yrityksestä tulee vihreän bisneksen Apple?”

-Santtu Hulkkonen, Executive Director, Cleantech Finland, Co-founder, Solved – The Cleantech Company

 

Vihreä Aalto nostaa vihreän bisneksen kaikenkokoisten ja näköisten yritysten agendalle. Kirja osoittaa, että vihreä bisnes on paitsi hyväksi elinympäristöllemme ja yhteiskunnallemme niin myös fiksua liiketoimintaa. Vihreä Aalto on loistavaa tarinankerrontaa ja eläviä esimerkkejä, joista me kaikki voimme ammentaa käytännönläheisiä toimiva keinoja ja työkaluja. ”

-Mirja Kaarlela, Yksikön päällikkö, Tekes Piilaakso

 

“Pähkinänkuoressa tämä kirja on vihreän liiketoiminnan laaja & ajankohtainen tietopaketti. Tätä teosta on hyvä lukea jos on pohtimassa yrityksensä liiketoiminnan tuloksellisuutta, brändin tai kilpailukyvyn kehittämistä. Kirja toimii oivallisesti johdattaen lukijaa, monien esimerkkien kautta, oman tilansa tiedostamiseen ja oman matkansa aloittamiseen. Teos kertoo elävästi, luovasti ja hauskasti miksi vihreään liiketoimintaan siirtyminen on strateginen mahdollisuus.”

-Emil Nyberg, Innovation Leader, Ericsson

 

“Vihreä aalto” osoittaa raikkaalla ja käytännönläheisellä tavalla, että olemme siirtyneet joko tai -maailmasta sekä että -talouteen. Uskon vankasti Tommi Lampikosken ja Johanna Sippon lailla, että tulevaisuuden menestystarinat kirjoitetaan yrityksistä ja yhteisöistä, jotka tarjoavat ihmiselle mahdollisuuden tehdä entistä kestävämpiä valintoja omassa arjessaan”.

-Tuula Antola, DI, Espoon kaupungin elinkeinojohtaja

 

”Tommi Lampikoski ja Johanna Sippo tarjoavat kiinnostavia näkökulmia kestävämmän liiketoiminnan käytäntöihin. Kirjan lukuisat esimerkit kumpuavat rikasta kokemusperäistä tietoa vihreän liiketoiminnan pioneereilta. Erittäin ajankohtainen teos!”

– KTT Risto Rajala, Apulaisprofessori, Aalto-yliopisto, Tuotantotalous,Helsinki

 

”Cleantech on Suomen kasvavin liiketoiminta-alue. Tommi Lampikoski on jo vuosia sparrannut FIMECC-toimijoiden uusiutumista sopivan provokatiivisella ajattelullaan, jonka perusteluita tämä kirja tuo hienosti esiin.”

– Harri Kulmala, Toimitusjohtaja, FIMECC Oy, Tampere

 

Vihreä aalto on kiistaton läpimurto-teos – GREEN BANG! – kestävään kehitykseen perustuvan liiketoiminnan edistäjänä. Kirjoittajat osoittavat, miten sangen epätavallisillakin toimialoilla on onnistuttu murtautumaan jopa kansainvälisesti top-greenest- kategoriaan. Suomessa on korkea koulutustaso ja valmiina paljon osaamista. Asenteissa sekä strategisen johtamisen saralla on paljon parannettavaa. Huikean inspiroivaa luettavaa. Sopiva herätyspilleri liikkeenjohdon päättäjille, yhteiskunnallisille vaikuttajille ja poliitikoille ja mallia maamme tulevaisuuden tekijöille! ”

Kari Lampikoski, kirjailija, dosentti,Helsinki

 

“Kirja on ajankohtainen kuvaus ekologisesti kestävämmän liiketoiminnnan johtamisesta. Ehdottomasti lukemisen arvoinen!”

-Mika Westerlund, apulaisprofessori, Carleton University, Kanada

 

“Lampikoski ja Sippo ovat kirjoittaneet ajatuksia herättävän, käytännöllisen ja innostavan kirjan edistyksellisille yritysjohtajille, jotka näkevät Vihreän Aallon saapumisen, ja haluavat hyötyä siitä innovatiivisella ja eettisesti kestävällä tavalla. Lue tämä erinomainen teos ja ratsasta mukana vihreän aallon harjalla!”

-Timo Lampikoski, yrittäjä

 

“Oletko ajatellut mitä mahdollisuuksia vihreämpi toimintatapa edesauttaa liiketoiminnassasi? Ota tämä kirja ajatuksillesi kaveriksi. Kirja avaa tuoretta näkökulmaa miten vihreällä liiketoiminnalla parannetaan tuloksellisuutta, hankitaan merkittäviä säästöjä ja  luodaan mainetta ja kilpailukykyä. Kirjoittajien kokemus liiketoiminnan kehittämisestä peilautuu valloittavasti ja runsaiden esimerkkien kera vihreän liiketoiminnan ilmiöiden ja mahdollisuuksien tarkastelemiseen. Lopputulema on hyvin omaksuttava katsaus vihreän liiketoiminnan ajureihin, niiden vaikutuksiin start-up:ssa, suuryrityksissä ja verkostoissa sekä siihen kuinka tästä kaikesta hyödytään määrätietoisilla valinnoilla.”

-Mika Peuhkurinen, Strategic Sourcing Manager, Ericsson